+31 (0)55 720 0770 info@primamallorca.nl
Selecteer een pagina
PRIMAMALLORCA.NL

Company

Adres

Landdrostlaan 51
7327 GM - Apeldoorn

N.B. Bezoeken op afspraak

Bel ons

+31 (0)55 720 0770

Email

info@primamallorca.nl

PrimaMallorca

Al sinds 2008 actief op Mallorca

High-end vastgoed op Mallorca

In het jaar 2008 zijn wij gestart met PrimaMallorca.nl, een Nederlandstalig vastgoedkantoor gericht op Nederlandstalige cliënten die een tweede woning zoeken op Mallorca. PrimaMallorca.nl is een succes gebleken en is inmiddels het startpunt voor de zoektocht naar een tweede woning op Mallorca voor vele Nederlandstalige cliënten

 

Toename vraag naar exclusief vastgoed

Sinds 2016 zien wij een toename van cliënten die een woning op Mallorca zoeken maar daar zelf geen of te weinig tijd voor kunnen vrijmaken.  Dit zijn veelal cliënten met een wens om een woning in het hogere segment te kunnen aanschaffen. Dit vereist een aangepaste, discrete aanpak.

Speciaal voor deze High-End markt hebben wij PrimaMallorca.nl ontwikkeld. Een Full-service vastgoedkantoor die het volledige traject voor de cliënt uitvoert en zorg draagt voor een discreet aankoopproces.

 

Meer weten…

PrimaMallorca.nl is gespecialiseerd in de high-end vastgoed markt op Mallorca en heeft de perfecte infrastructuur om u  tijdens het gehele traject te kunnen begeleiden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die PrimaMallorca.nl u te bieden heeft?
Dan kunt u contact met ons opnemen voor een persoonlijk onderhoud via het contact formulier of belt u met ons voor een afspraak op Tel.+31 (0)55 720 0770

 

Contact opnemen

Titel

4 + 10 =